Vozni park

Edi Logistics posjeduje više od 15 modernih i najsuvremenijom tehnologijom opremljenih tegljača i prikolica za transport svih vrsta tereta u bilo kojim temperaturno reguliranim uvjetima.

Naši tegljači klasificirani su Euro 6 ekološkom klasom, čime također djelomično doprinosimo zaštiti i očuvanju okoliša u vidu smanjene emisije CO₂ što u konačnici rezultira uštedama potrošnje goriva, te povećanjem same učinkovitosti radnih procesa.

Shodno vrsti tereta i željenom načinu transporta naša tvrtka u mogućnosti je ponuditi nekoliko vrsta prikolica.

Dvorežimska prikolica čije mogućnosti i kapacitet pružaju pregradom odijeljena dva prostora od kojih je svaki sa zasebnim temperaturnim režimom u rasponu od 30°c do -30°c.

Prikolica s dvostrukim podom čije mogućnosti i kapacitet pružaju maksimalnu iskoristivost tovarnog prostora od 66 paletnih mjesta raspoređena u dvije razine sa maksimalnom visinom do 120 cm, te ukupnom masom do 20 t, također sa temperaturnim režimom u rasponu od 30°c do -30°c.

Prikolica s Roller-Bed sistemom koja je namijenjena za transport zračnog tereta, a omogućuje brži i efikasniji utovar kontejnera za zračni prijevoz.